پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۱ فروردین ۱۳۹۹، ۲۰:۴۳

رئیس پلیس راهور خراسان رضوی خبر داد:

ممنوعیت تردد خودروها در خراسان رضوی از درب منزل در ۱۳ فروردین

ممنوعیت تردد خودروها در خراسان رضوی از درب منزل در ۱۳ فروردین

مشهد - رئیس پلیس راهور خراسان رضوی گفت: پلیس راهور خراسان رضوی در روز ۱۳ فروردین تمهیدات ویژه‌ای در نظر دارد و تردد خودروها در سراسر استان برای شهروندان از مقابل درب منازل ممنوع می‌شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی پلیس خراسان رضوی، سرهنگ حمیدرضا دهنوی در خصوص تمهیدات ویژه پلیس خراسان رضوی در روز ۱۳ فروردین اظهار کرد: تردد خودروها از ساعت ۵ بامداد الی ۲۴ روز سیزدهم فروردین ماه در سراسر استان از مقابل خانه برای شهروندان ممنوع خواهد بود.

رئیس پلیس راهور خراسان رضوی افزود: در اجرای این طرح که در راستای تدابیر ستاد ملی پیشگیری و مقابله با کرونا و ضرورت محدودیت‌های جدی اجرا می‌شود، تردد شهروندان نیز به مناطق ییلاقی اطراف شهرها، تفرجگاه‌ها، بوستان‌ها و پارک‌ها ممنوع بوده و مسیرهای منتهی به این اماکن تفریحی مسدود می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: در محدوده‌های غیر مسکونی، بلوار نماز، بلوار شهید ناصری و تمامی مسیرهایی که به ارتفاعات منتهی می‌شود محدودیت کامل تردد اعمال خواهد شد.

سرهنگ دهنوی ضمن درخواست از شهروندان فهیم و قانون‌مدار برای همکاری با پلیس گفت: هدف از اجرای این طرح جلوگیری از شیوع ویروس کرونا و تأمین سلامتی مردم عزیز است.

وی تاکید کرد: رانندگانی که نسبت به اجرای این طرح ضربتی بی‌توجه باشند ۵۰۰ هزار تومان اعمال قانون می‌شوند و خودروی آنها نیز به پارکینگ منتقل و یک ماه توقیف می‌شود.

رئیس پلیس راهور خراسان رضوی گفت: خودروهای حامل موادغذایی، مواد بهداشتی، اقلام درمانی، سوخت‌رسان و خودروهای کالاهای مورد نیاز مردم از این طرح مستثنی هستند.

کد خبر 4889360

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha